Om Chomsky Lab

Labansvarlige

Universitetet har ansat studerende til at vedligeholde Chomsky Lab. Deres opgaver er også at udlåne komponenter til de studerende. Hvis man gerne vil låne noget udstyr eller komponenter, så kontakt da de labansvarlige i deres kontortid, enten ved personligt fremmøde eller via labtools@cs.au.dk. De labansvarlige er:

 

Sebastian Hines Jonas Rebien Lund Magnus Høholt Kasper Paabøl Svendsen

Træffetider

Hvis du vil låne udstyr eller har eventuelle spørgsmål er du altid velkommen til at snakke med en labansvarlig. Der vil altid kunne findes en labansvarlig enten i Ada-225 eller Chomsky/Stibitz. 

En labansvarlig træffes i følgende tidsrum:

Mandag
9:15 – 10:00
Jonas
Tirsdag
8:15 – 9:00
Kasper
Onsdag
15:15 – 16:00
Sebastian
Torsdag
15:15 – 16:00
Magnus
Fredag
9:15 – 10:00
Kasper

 

I kontortiderne kan vi træffes i Ada 225 eller i Chomsky. Du kan også få fat i os ved at ringe til vores telefon på 93 50 83 74.

Træffetiderne gælder ikke eksamensperioden. Har du brug for hjælp, kontakt da de labansvarlige på labtools@cs.au.dk og vi vil gøre vores bedste for at lave en aftale.

I kan også følge os på vores Facebookside


Faciliteterne

I Chomsky Lab har vi forskellige faciliteter, som de studerende kan gøre brug af. Udover Chomskybygningen selv, inkluderer labbet også Stibitzbygningerne.

Sikkerhed

Hvis der er kommentarer til sikkerhed og arbejdsmiljø, så kontakt arbejdsmiljøudvalget for laboratorier.

Arbejdsområder

Chomsky Labs arbejdsområder spænder over flere bygninger, fra Chomsky til Stibitz. Her er der arbejdspladser til de studerende, hvor de kan arbejde på deres projekter i hyggelige og kreative omgivelser.

Grovværkstedet

I Chomsky er der et grovværksted, der er beregnet til at arbejde med diverse materialer som eksempelvis træ, metal eller skum. Her vil de studerende kunne låne forskelligt værktøj i form af save, boremaskiner osv.. Husk at rydde op efter jer selv, når I forlader lokalet.

Prototyperummet

I Chomsky er der også et prototyperum. Her vil man kunne finde vores 3D-printere, PCB-kit til at fremstille printplader, CNC-milling machine og en laser cutter. Spørg en labansvarlig for hvordan I kan få adgang til rummet, og til at bruge maskinerne.

Aflåste skabe og kasser til udlån

Som studerende kan man bruge de aflåste skabe der findes i Chomsky-labbet, hvis man vil have sine ting lagret et sted. Derudover står der også kasser til rådighed, som kan bookes i perioderne af enten et kvarter eller et semester ad gangen.

Bemærk: Efter hver eksamensperiode vil der blive ryddet op og tømt kasser i Chomsky og Stibitz. Det betyder, at hvis man ikke har tømt sine kasser vil indholdet blive smidt ud! Så husk at tømme dem!

Hvis man har kritisk brug for at opbevare nogle af sine ting mellem kvartererne, så kontakt en labansvarlig.