Ansættelse af nye labmedarbejdere

Vi siger snart farvel til Rune som labmedarbejder, da han inden længe afleverer speciale. Yderligere afleverer Asbjørn speciale til januar. I den forbindelse skal vi have ansat to nye, som kan være med til at administrere Chomsky.

Arbejdet går bl.a. ud på at håndtere udlån og indkøb af elektronik/udstyr, hjælpe studerende med 3D-print/laser cutter, holde workshops, generelle ad hoc-opgaver og selvfølgelig at sørge for at Chomsky og Stibitz ser nogenlunde ryddelige ud – I ved, hvordan det ser ud i slutningen af et kvarter 😉

Arbejdstiderne er meget fleksible og bliver løbende aftalt labmedarbejderne imellem.
Antal timer om ugen varierer afhængigt af, hvilket kvarter vi er i og hvilke kurser der bliver kørt på pågældende tidspunkt.
Et sted mellem 2 og 15 timer om ugen med mulighed for at tage ekstra timer, hvis man har lyst til det og komme af med timer, hvis man er presset pga. kurser.

Hvis det lyder interessant, kan du sende os en mail på labtools@cs.au.dk. Vi vil gerne høre lidt om dig, hvorfor du er interesseret i jobbet, hvad du har af muligt relevante skills og hvilken årgang, du læser på.

Det skal lige siges, at vi ikke er interesserede i 4. og 5. årgang, da de snart vil være færdige her på uni.

Fristen for ansøgning er den 1. maj.